• Na ruim 15 jaren trouwe dienst hebben Anton Olde Hensken en Tonnie Kolkman besloten te stoppen met hun werkzaamheden voor de Beheercommissie kantine (Beco). Ze hebben altijd met veel plezier en enthousiasme bar- en keukendiensten gedraaid, maar maken nu –  gezien hun leeftijd – plaats voor de jongere generatie.

  Op zondagochtend 21 april werd tijdens een gezellig samenzijn in ons clubgebouw afscheid genomen van Anton en Tonnie. De voltallige Beheercommissie was aanwezig, evenals voorzitter Han Reinders, Annie Wijnberg (met wie ze jaren gezamenlijk diensten hebben gedraaid en die ook onlangs is gestopt) en Anita Herder en Ines van Schooten, de dames met wie ze het laatste seizoen op zondagochtend hebben samengewerkt. En ook de partners van Anton en Tonnie waren natuurlijk van de partij. Onder het genot van koffie met lekkere koeken van de Beco, werd teruggeblikt op al die nijvere jaren. Tonnie was een echte bezige bij: ze zat werkelijk nooit stil. Als het even rustig was, zocht ze wel wat poetswerk om te doen. Anton, de rust zelve en altijd goed gehumeurd, heeft naast z’n Beco-werkzaamheden ook nog heel wat jaren de koffie verzorgd tijdens de bingoavonden bij Rohda Raalte.

  Als blijk van dank ontvingen Tonnie en Anton een prachtig boeket uit handen van de voorzitter. En ook van Annie, Anita en Ines kregen ze een afscheidscadeautje.

  De Beco kijkt terug op een hele prettige samenwerking met deze twee toppers, die altijd inzetbaar waren om de barbezetting goed te laten verlopen.

  We gaan jullie missen, Anton en Tonnie!

  Janine Durand

  [Foto: Luck Haerlman]