• Dank aan alle vrijwilligers, supporters, sponsoren, leden en ouders!

  10 jul 2024
 • Het bestuur van Rohda Raalte dankt alle vrijwilligers, supporters, sponsoren, leden en ouders enorm voor de inzet, betrokkenheid en het enthousiasme in het afgelopen seizoen.

  VRIJWILLIGERS ……. Veel dank voor jullie hulp bij wedstrijden, trainingen, evenementen, onderhoud, kantinebezetting, en nog veel meer! Hierdoor hebben onze spelers de wedstrijden kunnen spelen en trainingen kunnen volgen, en hebben we met z’n allen kunnen genieten van alles wat Rohda Raalte zo’n mooie club maakt! 

  SUPPORTERS ……… Jullie hebben voor een geweldige sfeer gezorgd: langs de lijn, tijdens toernooien tussendoor en na afloop in onze mooie kantine!

  SPONSOREN EN BUSINESS CLUB…….. Dankzij jullie bijdrage heeft onze club ook het afgelopen seizoen weer veel moois kunnen bereiken. 

  (OUDERS VAN) LEDEN…… Elk weekend was ons sportpark weer gevuld met sportieve, enthousiaste (ouders van) voetballers, die zich bezighielden met dat waar onze club natuurlijk om draait: het spelen van een mooie pot voetbal! 

  Een korte (en dus lang niet volledige) terugblik: het G-toernooi, het Sinterklaasfeest, de reguliere competitie en bekerwedstrijden, allerlei toernooien, de Rohda Darts Masters, de voetbalplaatjesactie, de Rohda Raalte Golfdag, de Grote Rohda Raalte Loterij, een nieuwe website, de Korbeld Rohdadag, het Rohda Voetbalkamp, de enorm lange nacompetitie; echt te veel om op te noemen! Met z’n allen hebben we een geweldig, actief seizoen achter de rug.

  Nu eerst genieten van een heerlijke zomerperiode, en dan richten we onze blik daarna vol vertrouwen op het nieuwe seizoen! Ondertussen wordt achter de schermen natuurlijk al wel weer hard gewerkt om ons sportpark er tiptop bij te laten liggen en de organisatie rondom alle trainingen, wedstrijden en activiteiten ook straks weer soepel te laten verlopen.

  Tot slot: heel graag tot 24 augustus, bij de eerste thuiswedstrijd van ons eerste elftal in  de Derde Divisie!

  Met sportieve groet, 

  Bestuur Rohda Raalte