• De eerder aangekondigde samenwerking tussen Rohda Raalte en ProWork Salland is officieel bekrachtigd. Dit gebeurde bij Deventrade in Deventer, een sportbedrijf dat enkele merken in de teamwear vertegenwoordigt. Zo ook Stanno, het merk waarop de keuze voor het nieuwe tenue is gevallen.

  Nieuw wedstrijdtenue
  Rohda Raalte gaat vanaf seizoen 2024-2025 over van Hummel naar het merk Stanno. De hele vereniging wordt dan voorzien van nieuwe wedstrijdtenues. Het ontwerp hiervoor is inmiddels klaar en wordt op de Korbeld Rohdadag (15 juni) gepresenteerd.

  Leverancier ProWork Salland
  ProWork Salland  treedt de komende acht jaar op als leverancier. Ook verzorgt dit Raalter bedrijf, dat al jaren trouwe sponsor en huisdrukker van onze club is, alle bewerkingen zoals bedrukkingen en borduringen. Vanaf seizoen 2024-2025 wordt de samenwerking tussen beide partijen geïntensiveerd.

  ‘Erg fijn dat wij deze fantastische club straks mogen voorzien van alle kleding en sportgerelateerde artikelen, daar zijn we best een beetje trots op’, aldus een enthousiaste Tino Nijland, eigenaar van ProWork Salland.

  Alle partijen zijn bijzonder tevreden met de getekende overeenkomst en zien uit naar een prettige samenwerking.