• Zit jij op het voortgezet, middelbaar of hoger beroepsonderwijs? En wil je graag stage lopen bij de leukste voetbalvereniging van Nederland?! Dan ben je bij Rohda Raalte aan het juiste adres! We hebben al vaak leerlingen begeleid en dit willen we ook graag blijven doen. Onze ervaringen hiermee zijn namelijk heel positief.  

  Sportstage
  Vanuit de middelbare beroepsopleidingen ‘Sport en Bewegen’ (Landstede) en ‘Sport, Bewegen en Leefstijl’ (Deltion) is het mogelijk om stage te lopen bij een sportvereniging, waar je in de praktijk toepast wat je op school leert. Ook als je de hogere beroepsopleiding ‘Sportkunde’ (Windesheim) volgt, kunnen we kijken naar de mogelijkheden om bij Rohda Raalte stage te lopen.

  Maatschappelijke stage
  Als je op het voortgezet onderwijs zit, is de kans groot dat je een maatschappelijke stage moet doen. De meeste stagiair(e)s voor een maatschappelijke stage komen van het Carmel College Salland. Maar ga je naar een andere school, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom bij ons. Je maakt dan kennis met het dragen van verantwoordelijkheid voor maatschappelijke belangen door onbetaald vrijwilligerswerk.

  Let op!
  Omdat in het begin van het voetbalseizoen de planning van de rest van het seizoen (zoals indeling trainingen en vaststellen activiteiten) al wordt gemaakt, is het belangrijk om je zo snel mogelijk aan te melden. Weet je dus nu al dat je volgend jaar stage moet lopen? Benader ons dan snel!

  Meer weten of aanmelden?
  Neem contact op met stagecoördinator Yvonne Linthorst, via stage@rohdaraalte.nl of 06 – 12 38 58 43 (na 18.00 uur).