• Over Rohda Raalte

  De R.K.S.V. Rohda Raalte, zoals de club officieel heet, is opgericht op 20 mei 1929 en behoort met meer dan 1.300 leden al langere tijd tot de grotere amateurvoetbalverenigingen van Nederland. Rohda staat voor Recht Op Het Doel Af. Onze clubkleuren zijn rood en geel en ons tenue wordt gekenmerkt door een geel shirt, rode broek en rode kousen.

  Bij onze vereniging kun je zowel prestatief als ook recreatief de voetbalsport beoefenen. Van jongs af aan (F-league) tot op hogere leeftijd (veteranenteams) biedt Rohda Raalte uitstekende mogelijkheden om te voetballen. Sinds 2013 is onze vereniging ook actief in het meisjesvoetbal en met ingang van het seizoen 2017/2018 zijn onze activiteiten uitgebreid met Walking Football. Ook is er een grote recreatieve zaalvoetbalafdeling met een maandag- en dinsdagavondcompetitie.

  Rohda Raalte beschikt over een accommodatie op divisie-niveau met zes competitievelden -waarvan drie met kunstgras- en een trainingsveld. De capaciteit langs het hoofdveld bevat ongeveer 4.500 plaatsen, waarvan 450 overdekte zitplaatsen en 1.500 overdekte staanplaatsen. De meeste velden die verlichting hebben, zijn inmiddels uitgerust met ledverlichting.

 • Secretariaat

 • Bezoekadres
  R.K.S.V. Rohda Raalte
  Sportpark Tijenraan
  Zwolsestraat 76
  8101 AE Raalte

 • Postadres
  Rohda Raalte
  T.a.v. algemeen secretaris
  Zwolsestraat 76
  8101 AE Raalte

 • Contact
  Mail: secretariaat@rohdaraalte.nl
  Tel.: 0572-35 20 10