• Rohda Raalte zoekt nieuwe zaalvoetbalteams. Dit jaar zijn er enkele plekken vrij om je aan te melden. Je schrijft je dus in als team en kunt desgewenst in wisselende samenstelling meedoen aan de competitie voor een vast bedrag per jaar. Tip: laat je sponsoren!

  De competitie

  Sinds tientallen jaren kent Rohda Raalte een zaalvoetbaltak. Hier voetballen vriendenteams en bedrijventeams tegen elkaar in een eigen competitie. Dit is begonnen in de eigen Rohda-hal, maar is enkele jaren geleden verhuisd naar het nieuwe Tijenraan. De zaalvoetbalteams spelen wedstrijden van twee x 25 min tegen elkaar. Het seizoen is van september tot en met mei en de wedstrijden zijn op de maandagen of dinsdagen (vrijdag kan een optie zijn). Je speelt als team ongeveer 24 wedstrijden per seizoen en de kosten zijn +/- € 750, - per jaar. Advies: zorg voor 7-8 spelers, want zaalvoetbal is intensief en een paar wissels zijn dan wel gewenst!

  Seizoen 2023/2024

  In het seizoen 2023/2024 werd Hannink Blauw Geel, 10 jaar na het vorige kampioenschap, weer eens kampioen. Ze pakten daarmee de titel af van ZVT Vergane Glorie, dat het jaar daarvoor kampioen was geworden. Sleutel voor succes in het zaalvoetbal is een goede tactiek, aangevuld met snelheid en techniek. Uiteraard is er na afloop ook tijd voor gezelligheid!

  Aanmelden of vragen?

  Mail naar Joris Bongertman: wedstrijdsecretaris-zaal@rohdaraalte.nl