• Richting het eind van het seizoen hebben we weer selectienieuws. Een Rohda Raalte-speler die gescout is door een BVO én drie nieuwe aanwinsten voor ons eerste elftal.

    Drie talentvolle voetballers uit de eigen jeugdopleiding maken komend seizoen hun opwachting in onze eerste selectie. Sam Nijland, Jens Spikker en Bart Verheij spelen nu nog in de O23, dat dit seizoen voor het eerst actief is. O23 is, net als Rohda Raalte 1, nog volop in de race voor promotie naar de derde divisie. Zowel Sam, Jens als Bart hebben hebben zich binnen O23 goed ontwikkeld en flinke stappen gemaakt. Dat wordt komend seizoen dus beloond met een plekje in de eerste selectie. We wensen de drie heren veel plezier en succes!

    Tegenover de toevoeging van drie talenten staat ook het vertrek van een talent. Tim Maatman maakt met ingang van het nieuwe seizoen de overstap naar Go Ahead Eagles O19. Hij begon dit seizoen in O23 maar heeft als 17-jarige speler al heel snel een vaste basisplaats afgedwongen in Rohda Raalte 1. Door zijn uitstekende prestaties dit jaar in de vierde divisie kon belangstelling van een BVO niet uitblijven. Een hele mooie beloning voor Tim! Wij wensen hem dan ook enorm veel succes en een geweldige tijd in Deventer, bij die andere prachtige club in het rood en geel.

    Beleidsgroep Rohda Raalte 1