• Afgelopen zaterdag, 15 juni, werd op ons mooie sportpark de jaarlijkse Korbeld Rohdadag gehouden. Het was weer een geweldig feest, echt een dag voor en door vrijwilligers.

  Er was voor elk wat wils georganiseerd. Verschillende activiteiten zoals een ouder-kindtoernooi, latjetrappen, voetvolley, 7 tegen 7 en kaarten. Maar er was ook nog het slot van de voetbalplaatjesactie, de uitslag van de Grote Rohda Raalte Loterij en de verkiezing van de spelers van het jaar.

  En alsof het nog niet genoeg was, werd ook het nieuwe wedstrijdtenue groots onthuld, werden de gastdames gehuldigd als vrijwilligers van het jaar en werd Wim Holterman benoemd als erelid, waarbij hij ook nog eens een Koninklijke Onderscheiding uit handen van de burgemeester ontving.

  De organisatie had op het laatste moment ook nog een livestream weten te regelen op de schermen in het clubgebouw, waarop de wedstrijd van het eerste kon worden gevolgd. Met als vier kersen op de taart vier doelpunten en promotie naar de derde divisie!

  En dit alles werd omlijst door muziek van DJ Paul van der Laar en zanger Patrick van Eijk. Kortom: een dag met een gouden (rood-geel) randje!

  Veel dank aan de organisatie van de Korbeld Rohdadag, aan de Beco en de fotografen: Lamberth fotografie, Luck Haerlman Fotografie, Paula Rampen en Herman Poppe. En uiteraard aan iedereen die we hier niet noemen maar ook zijn of haar steentje heeft bijgedragen!

  Volg onze socials voor foto’s van deze fantastische dag, deze verschijnen gefaseerd.

  #metelkaarenvoorelkaar