• Vertrouwenspersoon

  Als lid van Rohda Raalte wil je op een plezierige manier samen met je teamgenoten, trainers en begeleiders trainen en voetballen. Natuurlijk kan hierbij ook wel eens een probleem ontstaan, maar meestal kun je dat samen oplossen. 

  Het kan echter voorkomen dat je een probleem zelf niet goed kunt oplossen en daarbij hulp nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan ongewenst gedrag zoals agressie, discriminatie, seksuele intimidatie of pesten. Als je er zelf niet uitkomt, kun je contact opnemen met de vertrouwenspersoon. Bij Rohda Raalte is dat Pauline Hoogwater, in het dagelijks leven huisarts in de gemeente Raalte. 

  Je kunt het probleem met de vertrouwenspersoon bespreken en samen naar een manier zoeken om ermee om te gaan en waar mogelijk te kijken naar oplossingsrichtingen. Denk bijvoorbeeld aan het krijgen van advies en ondersteuning en de mogelijkheid van bemiddeling of doorverwijzen naar hulpverlening. 

  De vertrouwenspersoon is aanspreekbaar voor alle leden van de vereniging, maar namens jeugdleden kunnen ook ouders een beroep op haar doen. Alles wat met de vertrouwenspersoon wordt besproken, is vertrouwelijk en wordt zonder jouw toestemming niet met anderen besproken. 

  Contact
  Pauline Hoogwater is overdag via Huisartsenpraktijk Blekkerhoek bereikbaar op telefoonnummer 0572 – 351 263.